Welkom bij Beauty Sense

Ik ben Sarah Vandervelden. In 1996 studeerde ik in Gent af als regentes schoonheidszorgen. Na mijn studies ging ik aan de slag in een wellnesscentrum en werkte ik 7 jaar in een parfumerie en schoonheidssalon. Na al die ervaring, een lieve man en twee zonen, werd het tijd om een eigen zaak uit te bouwen. Ik vind het heel belangrijk om iedereen op de juiste manier te behandelen, dus volgde ik eerst een aantal bijscholingen waaronder hotstone- en stoelmassages, voetreflexologie en specifieke verzorging voor kankerpatiënten.

 Verwenmoment met topproducten

Natuurlijk zijn naast ervaring ook de producten erg belangrijk. Ik gebruik enkel producten van het topmerk ‘Environ’. Dankzij de veelzijdigheid van dit merk, kan ik de behandeling volledig afstemmen op jouw huid en jouw wensen.

Mijn job is mijn passie en ik probeer elke klant zo goed mogelijk te behandelen. Bij Beauty Sense geniet je van een moment voor jezelf en kan even tot rust komen. Bovendien ga je daarna weer stralend buiten.

Maak je afspraak telefonisch of via mail

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan telefonisch of met een mailtje (zie contactgegevens onderaan deze pagina of bij ‘Contact’).

Omdat ik de rust van elke klant respecteer, neem ik de telefoon niet op tijdens behandelingen. Spreek daarom zeker je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kan je me ook een mailtje sturen of het contactformulier invullen op deze website.

Minimum 2 dagen vooraf annuleren

Kan je toch niet aanwezig zijn op je afspraak? Geef je annulatie minstens twee dagen op voorhand door. Zo kan ik andere klanten nog verderhelpen.

Hopelijk tot binnenkort!